TwenteUITdeKunst een multimediaal platform op het gebied van uitgaan, kunst en cultuur en alle evenementen

TwenteUITdeKunst een multimediaal platform op het gebied van uitgaan, kunst en cultuur en alle evenementen | H2O+

H2O+

Van 17-2 t/m 31-3

Water is het thema van de tweede grote manifestatie van Studium Generale, SPe en Vrijhof Cultuurcentrum: lezingen, activiteiten en een expositie.

Bij de tentoonstelling H2O+ hebben vijf kunstenaars zich laten inspireren door water. Dos Winkel doet dat met foto’s van de wereld onder het oceaanoppervlak, David Scheidler met een speciale druppelinstallatie, Judith Hofmann met grafisch werk, Jeanet Snijders met een aantal video's en Tessa Vos met een groot waterlandschap en een installatie. Ook studentenfotoclub Foton toont foto's.

Kunstenaar Dos Winkel houdt op 2 maart een lezing bij Studium Generale. Voor alle waterlezingen, zie Water, meer dan H2O op www.utwente.nl/sg/programma

De kunstexpo H2O+ wordt geopend op woensdag 17 februari om 16 uur in de grote exporuimte, Vrijhof: Janina Stopperka zingt, met studenten van Open die mond, waterliedjes, zoals Raindrops keep falling on my head.

Op maandag 15 februari is er een passend Broodje Cultuur, namelijk de voorstelling Strauss aan zee: Enoch Arden door Theater Vandenbulck. Voor meer info over expo en voorstelling: www.cultuur.utwente.nl

 

 
van  Rianne Aalderink
Gepubliceerd: 02-02-2010 , Laatst bijgewerkt: 02-02-2010

Bekijk allemaalVrienden van "H2O+" (1 Gebruikers)

Tineke

Vrienden van dit artikel houden ook van...

A-ThAns
Straattheater zet Hengelo op stelten
Piepschuim
Dragon Productions
Nieuwe website voor zomerfestivals
Het beste van ter bescherming van de jeugd