TwenteUITdeKunst een multimediaal platform op het gebied van uitgaan, kunst en cultuur en alle evenementen

TwenteUITdeKunst een multimediaal platform op het gebied van uitgaan, kunst en cultuur en alle evenementen | Sam Sam café met eetgelegenheid

1 Reactie

Sam Sam café met eetgelegenheid  

Wat is Sam Sam

Dé plek voor: een verlaat ontbijt, een kopje koffie met een krant of tijdschrift, een Grolsch of fris op het terras, een eenvoudige of uitgebreide lunch, een “High tea” met van alles uit eigen bakkerij, een diner of (over)dagschotel, een souper voor spontane “late trek” of aansluitend op een theater- of filmbezoek en natuurlijk voor zomaar een babbel aan de bar.

 

Sam Sam café met eetgelegenheid
Oude Markt 15-17
7511 GA ENSCHEDE (Enschede)
tel: 053-4303929
Openingstijden:
Maandag t/m woensdag 09.30 - 23.30 uur
Donderdag en vrijdag 09.30 - 00.00 uur
Zaterdag 09.30 - 00.30 uur
Zondag 11.00 - 23.00 uur
 
Keuken  Bistro
Terras  120
Reserveren  U kunt bij ons telefonisch reserveren via telefoonnummer: 053-4303929 of loopt u even binnen als u toch in de buurt bent.
Ligging  Centrum
Locatie en bereikbaarheid  Sam Sam is gevestigd aan één van de gezelligste pleinen van Nederland: dè Oude Markt (nummer 15-17) in Enschede. Dit gezellige plein, in het centrum, is gesitueerd om de Oude Kerk en huisvest allemaal (eet-)cafés. Vanaf het bus- en treinstation is het ongeveer 5 minuten door de gezellige straten lopen om bij ons te komen. De auto kunt u parkeren op in de buurt gelegen parkeerplaatsen en in een van de vele in het centrum gelegen parkeergarages.
Grootte van Sam Sam  Sam Sam heeft in de serre en in het café-gedeelte 46 tafels en een grote leestafel waarmee we zo'n 150 gasten kunnen plaatsten. Bovendien hebben we in de zomer op ons terras 31 tafels met ruim 110 plaatsen.
Ons team  Sam Sam heeft een hecht team van medewerkers, dat bestaat uit de volgende personen: Andrej, Anne, Arjan, Bas, Bas, Bianca, Céline, Cocky, Dennis, Dennis, Dominique, Ellis, Erik, Gerda, Govert, Jan, Jelle, John, Jos, Kelly, Koen, Kristan, Leontien, Lisette, Liz, Maaike, Maaike, Maarten, Marcel, Marijn, Mark, Marloes, Michel, Nadine, Nick, Niels, Nina, Pasha, Paul, Peter, Quirine, Rick, Rustem, Sam, Sander, Santi, Sara, Sebastian, Sevrien, Sikke, Tayfun, Tessa, Thomas, Tom, Vincent, Wiebke en Zara.
Kinderen  Speciaal voor deze jonge gasten hebben we een kaart samengesteld: van kipstaafjes tot peuterfriet, van kroket tot stoofpotje voor de wat oudere kinderen . Op deze kaart staat een kleurplaat - keuze uit zes verschillende platen - die ze aan tafel kunnen inkleuren. En als ze klaar zijn met eten, mogen ze zelf een ijsje maken in de bakkerij ! Voor de allerkleinsten zijn er kinderstoelen of zittingverhogers aanwezig. U kunt aangeven of uw kind gelijk met u het hoofdgerecht krijgt of juist iets eerder of later. De keuken houdt hier rekening mee.
van  admin
Gepubliceerd: 30-10-2008 , Laatst bijgewerkt: 07-10-2009

Bekijk allemaalVrienden van "Sam Sam café met eetgelegenheid" (1 Gebruikers)

Jeannie Bezoen

Vrienden van dit artikel houden ook van...

Sam Sam café met eetgelegenheid
Podium Twente / Muziekkwartier

Laatste reactie

Altijd goed, altijd thuis

Als ik in Enschede de stad in ga, om te winkelen of op het terras te zitten, valt Sam Sam altijd binnen m'n route. Heerlijk om even op terras onder het bladerdek een theetje te doen, met lekker…Lees het hele bericht